Dentale Implantologie Systemen  
Home > Over MIS-Implants B.V.

Over MIS-Implants B.V.

Sinds begin 2007 is onder de geregistreerde handelsnaam MIS Nederland actief op de Nederlandse markt. Medio 2011 zijn onder de naam MIS Implants B.V. deze activiteiten voortgezet.

Nederland is één van de meer dan 60 landen wereldwijd waar MIS Implant Technologies Ltd zijn innovatieve producten op het gebied van de dentale implantologie levert.

Uit een reeks van type implantaten (de Seven en de nieuwe C1) tot diverse botaugmentatie producten (Bondbone, 4 Bone, RCM membranen en Periopatch), afdrukstiften en analogen voor de tandtechnieker, zijn wij actief op de Nederlandse markt.

De focus van MIS Implants B.V. is:

  1. Het aanbieden van een ruim assortiment uitstekende kwaliteitsproducten op gebied van implantaten met interne hex connectie en conische connectie, prothetiek en CADCAM materiaal en diverse bot augmentatie producten. Tegen een uitstekende service, snelle levering en zeer concurrerende prijsstelling in de dentale markt.
  2. De implantoloog en kaakchirurg ondersteunen wij met een complete lijn met implantaten, suprastructuren, botvervangende middelen, 3D planningssoftware & boorsjablonen en unieke, systeem onafhankelijke chirurgische instrumenten, tegen een reële, concurrerende prijs.
  3. Het tandtechnisch laboratorium bieden wij een eenvoudig en doeltreffend prothetieksysteem, met diverse unieke, gepatenteerde producten.

Wilt u meer zien kijk dan op de site MIS-International: http://www.mis-implants.com

Vacature

Wij zoeken Junior/Senior Sales Representatives (M/V, fulltime)

Bekijk de vacaturepagina voor meer informatie

 

Interesse? Neem contact op met onze verkoop, wij helpen u graag!

Mis Implants BV
Wiersedreef 26
3433 ZX NIEUWEGEIN
tel. 030-600 0450
fax. 030-600 0458